If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мхм, радиуса на завиване е по големичък от бившата ми вектра 91г. примерно, но пък бързо се стига от крайно дясно до крайно ляво положение на волана и маневрите стават ужасно бързо, чак ме кефи да си ги правя
Нещо което от една страна е в + от друга в – е това че няма пластмасови лайсни на вратите. Да, без тях има хубава изпъната(изчистена) линия, обаче от друга вратите ми са мазало от паркингите.
само дето най-забавната версия на 3.75 е 401 коня....
Преди 6 или 7 години колега паркирах пред един ресторант с една 156 2.0 16к ,ма паркирах близо до входа в нещо като ложа на паркинга щото си бях внушил че съм актуален с последен модел кола , която не беше и моя разбирасе ,нема и 5 минути дойде нещо като управител и любезно ме изгони като мръсна котка ,като ми поясни че това е част от паркинга за вип автомобили ,а нормалните коли спират на другата част от паркинга.Човека не ме е питал колко коня е и колко струва просто прецени от раз ,че тоя кърпел нема място пред вратата.
Обзалагам се на един обяд ,че ще те изгони по същия начин и с тая 3.7 дето е 401 коня ,а срещу това което струва можеш да си купиш нещо расово дето същия Бако ще ти отваря и вратата като спреш.
Та пак сме си на думата плащаш Мазерати ,поддържаш Мазерати ,а караш Кърпел ,аиде Мощен кърпел.
Преди 6 или 7 години колега паркирах пред един ресторант с една 156 2.0 16к ,ма паркирах близо до входа в нещо като ложа на паркинга щото си бях внушил че съм актуален с последен модел кола , която не беше и моя разбирасе ,нема и 5 минути дойде нещо като управител и любезно ме изгони като мръсна котка ,като ми поясни че това е част от паркинга за вип автомобили ,а нормалните коли спират на другата част от паркинга.Човека не ме е питал колко коня е и колко струва просто прецени от раз ,че тоя кърпел нема място пред вратата.
Обзалагам се на един обяд ,че ще те изгони по същия начин и с тая 3.7 дето е 401 коня ,а срещу това което струва можеш да си купиш нещо расово дето същия Бако ще ти отваря и вратата като спреш.
Та пак сме си на думата плащаш Мазерати ,поддържаш Мазерати ,а караш Кърпел ,аиде Мощен кърпел.
Еми бацка, да ти кажа на тоя 3.7 401 коня баш си му личи колко точно коня и колко точно ексклузив е...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Comment